onsdag 26 september 2012

Förstår inte var tiden tar vägen

och man blir bara äldre och äldre.
Ännu en födelsedag passerad av en hiskelig massa må jag säga.
Men ålder har ingen betydelse bara man får vara med och leva livet, och det får jag ju i allra högsta grad.
Jag tycker jag har ett så bra liv och är lycklig för det mesta.
Visst vore det skönt att slippa all reumavärk, men det finns värre sjukdomar att drabbas av. Jag är glad varje morgon jag kan kliva ur sängen själv, och att jag kan tänka och minnas klart, som jag brukar säga. Hoppas jag får leva länge, länge än. Men det känns lite kusligt att veta att man går mot sitt livs slut, när man blir äldre.
Äsch, skitsamma. <3 font="font">

Ja nu är nog sommaren slut och det var en månad sedan jag undrade förra gången. Det gör inget för det är mysigt att få plocka fram goa sköna vinterjackor och sjalar och bara gå ut i regn och blåst och njuta v att inte frysa. jag har alltid, i alla fall så länge jag kan minnas tyckt om RUSKväder. min mamma undrade vad det kom sig, och jag kan inte förklara det, men så fort det blir lite regn och rusk så längtar jag ut. Det allra skönaste är när det snöar. Blåsten är väl inte så mysig men lite av den ihop med snö är ju ganska härligt.
Ja som vanligt är jag väl ganska  ensam om denna "feeling" kan jag tro. Men snart är vi där, hihi.

Nu håller vi på att avsluta trädgårdsarbetet och bygger veranda utanför bastuboden istället. Det ska bli en fin veranda med ramp upp för rollator och ev rullstol i framtiden. Vi har klart inne i boden nu och vill ha en skön plats för en kopp kaffe efter dusch och bastubad. Tvättvindan ska också placeras där uppe för att vi ska slippa gå ner på gräsmattan en bit bort och hänga tvätten, som vi får göra nu.
Jaa, jisses, vad man planerar och håller på. När vi kom till stugan för 21 år sedan så fanns det inte så mycket mer än bara stugan inomhus och en liten Friggebod för gästerna att sova över i. Den stora ladan fanns ju också men det är ganska mycket vi lagt till och byggt om genom åren. Vi har ett riktigt litet paradis där i Sörmlandsskogen.
Nu ska jag försöka marknadsföra min blogg så jag får lite kommentarer och jag ska sätta på alarmet i mobilen så jag skriver regelbundet i fortsättningen.
Och förbättra min närvaro på Facebook också tänkte jag.
Ha det bra ni som ser mig här. Vi hörs snart igen.
                                                                                                                     mystra